Konserndirektør i Hatteland og CEO i RamBase, Stig Hatteland fikk æren av å ta det første spadetaket på det nye Hatteland-bygget i Aksdal Næringspark.

– Målet er at vi skal vokse ut av disse kontorene om noen år, sier konserndirektør i Hatteland, Stig Hatteland. Onsdag 4. november tok en 50 tonns gravemaskin fra RISA de første spadetakene på tomten til det nye Hatteland-bygget i Aksdal Næringspark. 

Tekst og foto: Lars Lindtner

Fortsetter veksten i teknologi-giganten blir det neppe lenge til de må bygge flere kontorer. Bygget blir ca 8700 kvadratmeter og det tas høyde for ferdigstillelse innen påsken 2022.

– Dette er en naturlig plassering i tillegg er det en bra tomt som ligger tett ved hovedåren mellom Stavanger og Bergen, så vi får god eksponering til store deler av markedet vårt, sier konserndirektør i Hatteland og CEO i RamBase, Stig Hatteland om plasseringen.

RamBase, EMP Secure og Inosa har vokst ut av sine lokaler på Raglamyr. EMP Secure blir værende i bygget, mens RamBase, Inosa og Ydra flytter til nybygget på Eikeskog. Ydra sitter i dag på to lokasjoner og skal samles inn under samme tak. Ydra skal også bygge et stort testsenter på Eikeskog i Tysvær.

– Spesielt året i år har vært preget av usikkerhet og 2021 blir heller ikke noe normalår, men vi har troen på at hvis vi legger til rette for vekst og holder fokuset fremover skal dette gå bra, sier han.

På spørsmål om planene fremover svarer lederen ambisiøst:

– Vi skal fortsette å vokse ut av dette bygget, sier han.