Klart Karmøy også må få sitt eget cupakehus! Tenkte gründerekteparet Tove Risanger og Dag Stian Risanger i Jåblom Bakst AS og satte i gang å lete etter et egnet lokale. Og det fant de i Kopervik – nærmere best i Hovedgaten 48. Responsen fra karmøybuen har vært enorm etter at de åpnet dørene i slutten av oktober. 

Martin Matre Valentinsen trives godt i jobben på det nye cupcakehuset i Kopervik.

Tekst og foto: Liv Alsaker Sande

– Rett og slett en helt formidabel respons – mer enn vi drømte om. For selv om etterspørselen fra karmøybuen har vært stor i Haugesund, er det alltid spennende når vi åpner noe nytt nærmere kundene. Men det er tydelig at dette har folk på Karmøy gledet seg til og svært mange har allerede tatt turen, forteller tove Risanger som kan legge til at konseptet på Karmøy er helt likt som på Cupcakehuset i Haugesund. Her er det like mange varianter av cupcakes, kaker, kaffe, sandwicher og diverse påsmurt som i Haugesund. Og også her er det en interiøravdeling og sjokoladeprodukter fra “Jentene på tunet”.

Det er ikke bare konseptet som er det samme. Huset er også veldig likt – malt i de samme fargene, skiltet og merket på samme måte som i Haugesund. Og også i Kopervik er det kundeparkering like utenfor.

– Alt innvendig ble revet ned og deretter bygget opp igjen. Huseierne har hatt troen på konseptet vårt, liker godt stilen og var “all in”. Noe vi selvsagt setter stor pris på, sier Tove Risanger til Jobb & Næring.