Kanskje har du lagt merke til det du også? At det skjer mye i Haugesund sentrum for tiden. Flere nye butikker og spisesteder har åpnet. Noen etablerte har flyttet til annet lokale i sentrum og det minker på de tomme butikklokalene. Jobb & Næring presenterer her noen av virksomhetene som har åpnet dørene etter sommerferien. 

Fargerik mat på Tre Stuer 

Hvem: Uni-k åpnet tidligere i oktober kaféen Tre Stuer i Haugesund sentrum.
Hva: Uni-k har utvidet driften med kaféen Tre Stuer. I tillegg til fargerik og næringsrik mat, har de også en lite utsalg av ulike produkter som de lager på Uni-k på Kvala i Haugesund.
Hvor: Haraldsgata 98/Strandgata 97

Lutchfood i sentrum

Hvem: Lutchfood
Hva: Familien Olsen Lutcherath er kjent for sine gode bakevarer, donuts, kaker, afternoon tea og andre godsaker som de nå skal selge i sin helt nye kafé i Rema 1000-bygget på Bytunet. De starter opp kaféen i nyoppusede lokaler 26. oktober.
Hvor: Lutchfood finner du i Haraldsgata 177

Delikatesser i fleng

Hvem: Helgesen Landhandleri
Hva: Konseptet til den nyoppstartede Helgesen Landhandleri er å tilby ferdigmiddager, catering, koldtbord og ferskvarer. En delikatessebutikk med flere spesialiteter på menyen.
Hvor: Haraldsgata 201.

Ny pub og nattklubb

Hvem: Anne Kristine Vaag og Jan Bjarne Knutsen
Hva: Steam nattklubb og Bøkkeren Bar har åpnet i de tidligere lokalene til TV-sentralen
Hvor:  Strandgaten 151

Butikken for både han og henne!

Hvem: Til han og henne er drevet av Hilde Stokke og Bernt Stokke
Hva: Den nystartede butikken “Til han og henne” selger interiør og nostalgiprodukter. Her finner vi interiørvarer som vaser, lyslykter, skåler, puter, lysestaker, strå, termometer, kopper, metallskilt i mange størrelser, bokser og klokker.
Hvor: Butikken ligger i Haraldsgata 91 i Haugesund
sentrum – helt sør i gågata.  

Brun´o i nye lokaler

Hvem: Brun´o  interiør drives av Tone Lundal
Hva; Interiørbutikk som har flyttet fra nord i Haraldsgata til sør i Haraldsgata. Fører kjente merkevarer fra ulike leverandører og er en god ambassadør for den nordiske stilen.
Hvor:  Holder nå til i Haraldsgata 90 
– rett over Naturbakst

Foto Erik overtok Japan Photo

Hvem: Eivind Nygaard driver Foto Erik som har vært i Haugesund sentrum siden 1977.
Hva: Nygaard ble ny eier av Cewe Japan Photo fra 1. september. Fotobutikken i Haraldsgata 94 selger kamerautstyr,  Cewe bildeprodukter, lokale puslespill og andre produkter.
Hvor: Cewe Foto Erik i Haraldsgata  94 og Foto Erik i Sørhauggata 125. 

Showroom for Volundx

Hvem: Stian Johnsen
Hva: Skal åpne showroom for Volundx i Strandgata. Spesialist på kundeløsninger på alt som har med møbler og innredning å gjøre. Produserer stoler, hyller, skjenker, ståldører, vinduer etc.
Hvor: Strandgata 195  

Trendhuset i Haraldsgata

Hvem: Trendhuset drives av Anne K. Tveit og Knut Roar Tveit.
Hva: Trendhuset er en interiør og hobbybutikk som har drevet en større butikk på Raglamyr i mange år. Lørdag 11. oktober startet de også en butikk i det tidligere Gullhuset i Haugesund sentrum. Her har de mye interiørvarer og en egen kafèkrok i 1. etasje, mens de har en egen hobbyavdeling i 2. etasje med et spesielt stort utvalg av produkter til barn og kjekke hobbyaktiviteter for hele familien.
Hvor: Trendhuset holder til i
Gullhuset i Haraldsgata 162 

Nytt sushi-spisested 

Hvem: Sashimi Sushi
Hva: Spisested som selger sushi og andre asiatiske varmretter
Hvor: Haraldsgata 90 – inngang fra Strandgata