Lars Norekvål og Svein Atle Berge (t.v) kan glede seg over megakontrakt med Kværner.

Ølen Betong AS er tildelt betongleveransen til utbyggingsprosjektet Hywind Tampen av Kværner.
Betongleveransen er på ca 35 000 m3, og skal foregå fra Stord og Dommersnes i Vindafjord. – Ølen Betong er en nasjonal aktør med lang erfaring på drift og levering til store onshore prosjekter for olje- og gassindustrien rundt i Norge. Summen av erfaring, kompetanse og kapasitet gjør at Ølen Betong er godt rustet for denne type leveranse, sier Erik Stormyr, prosjektleder i Kværner.

Daglig leder Lars Norekvål i Ølen Betong er svært fornøyd med avtalen som har kommet i stand og ser frem til å gjennomføre et spennende pionerprosjekt i samarbeid med Kværner.
– Vi anser prosjektet som strategisk viktig for Ølen Betong med tanke på å være med å bidra til bærekraftige og verdiskapende løsninger for samfunnet sier Norekvål. Samtidig er prosjektet både utfordrende og krevende å gjennomføre med drift 24/7 over 16 måneder.