Den opprinnelige skofabrikken i Bergen har siden mellomkrigstiden utviklet seg til å bli en av landets ledende leverandører av verneutstyr, profileringsbekledning og alle kategorier arbeidstøy til alle kategorier on- og offshore-bedrifter. De har overtatt lokalene etter nedlagte Garderobemannen og har gitt dem nytt innhold med
oversiktlig presentasjon av bredden i egenproduserte kolleksjoner for ymse formål i et krevende arbeidsliv.

Produktkatalogen er imponerende. Her er yrkesklær og alle kategorier verneutstyr til alle kategorier bedrifter. Janne Buch forteller at det var en fersk rammeavtale med Rogaland fylkeskommune som fikk ledelsen i Victoria AS til å forsere planene om å etablere en avdeling på Haugalandet.
–Selskapet har som mål å være best på produktkvalitet, produktutvikling og ikke minst kundeservice, slår hun fast. Sammen med Kirsten Utvik er hun innstilt på å score høyt på service. Produktene taler for seg selv, men de må synliggjøres og fortelles om. Da kommer Victoria AS avd Haugesund til å gå som en drøm.

Victoria AS
Spannavegen 309, 5542 Karmsund