Leif-Erik Sandslett og Even Nyland (Marine Profile AS) bruker flere tiårs erfaring i markedet for arbeids-, verne- og profileringsbekledning til å forbedre de produktene de selger gjennom Marine Profile AS. Her viser de fram nytt arbeidstøy utviklet sammen med en av sine lokale leverandører

De er partnere i Bømlo-bedriften som i vår rykket inn i Haugesund med en tung satsing på leveranser til proffmarkedet på Haugalandet, på Bømlo og nærliggende kommuner i Sunnhordland. Butikken ble åpnet i Raglamyrvegen 10 i april i år og har benyttet Corona-stillheten til å komme skikkelig i orden, til å utvide kontaktnettet sitt i aktuelle bedrifter og ikke minst å bli sterke på smittevern. Siden april har bedriften solgt 300.000 kirurgiske munnbind over hele landet og utviklet et helt konsept for håndspritstasjoner med faste væskeleveranser, alt lokalt utviklet og produsert. Samtidig har de hatt full trøkk i utviklings- og innovasjonsarbeidet. Gjennom samarbeid med selskapet Bulldog Protective Workwear i Ølen, har de fått utviklet avansert arbeidstøy med nye, nyttige finesser.

Ved siden av Bulldog-kolleksjonen, består porteføljen av arbeids- og vernetøy og -sko fra Blåklæder og Skydda, sistnevnte en av de største aktørene i personlig verneutstyr. De er produsentens eneste partner i Norge.

– Konkurransen i vår bransje er hard også her på Vestlandet. Vi må skjerpe oss for å møte kvalitetskravene og bedriftenes servicebehov. Vi har allerede fått et godt fotfeste på Haugalandet takket være vår kompetanse og lange erfaring, sier Even Nyland og illustrerer dette med påfølgende erklæring:
– Vi kan gå inn i hvilket som helst giftarkiv i hvilken som helst bedrift og definere i detalj behovet for verneutstyr. Mange har takket oss for det!

Sandslett og Nyland minner samtidig om at Marine Profile er et allsidig design- og profileringsbyrå som kan gi alle kunder totale løsninger innen merking, profilering og bekledning.

På grunn av corona-situasjonen har de sammen med Marine Profile-Grunder Jan Arvid Monsen utsatt offisiell åpningsfest for den nye avdelingen i Haugesund. Den er forskjøvet til 2021.
– En fornuftig avgjørelse. Det siste vi ønsker er å smitte en kunde i en butikk smekkfull av personlig verneutstyr, smiler Even Nyland.

Marine Profile AS
Raglamyrvegen 10, 5536, Haugesund
Hovlandsvegen 244, 5443, Bømlo