- Vi er avhengig av å snu utviklingen i de selskapene som har utfordringer, sier den nye toppsjefen i Level Group, Tor Arne Egeland

Tekst: Egil Severeide

2019 ble et bratt år for Level, og nå er det tid for konsolidering. Gründer Helge Stava trekker seg ut av Level Group, og overtar AS Marin Elektro i Kopervik. Skipsreder Trygve Seglem går inn med friske penger i konglomeratet, og blir gjennom selskapet TS Industri Invest hovedeier med 90 prosent av aksjene. Samtidig rykker nåværende leder i Level Personal, Tor Arne Egeland, opp som daglig leder i Level Group AS. Sammen med Høgni Brimheim Gunnarsson vil han utgjøre ledelsen for gruppen. Den
færøyske bømlingen Gunnarsson er utdannet siviløkonom og revisor, med bakgrunn fra Eidesvik Offshore, BDO og Westcon-konsernet.

Ruster seg for fremtiden
– 2019 ble et krevende år for oss. Vi kommer til å jobbe hardt for å ta grep, ruste oss for fremtiden og gi gode vekstvilkår til de bedriftene som har potensial, sier Tor Arne Egeland, 43-åringen fra nordre Haugesund, med solid bakgrunn fra personalbransjen. Han legger til at det er for tidlig å avgjøre hvilke selskaper som eventuelt vil forsvinne fra «storfamilien». Målet er å komme ut av denne restruktureringen med et spisset og sterkere Level Group, sier Egeland.