KB Stålindustri

Det tok KB Stålindustri litt over fire år å vokse ut av lokalene sine i Karsten Bjellands industribygg i Aksdal næringspark. I mai 2018 flyttet de til nyinnkjøpt tomt og inn i nybygg på Husøy. Bedriften har stor tro på framtiden sin her som tilbydere av industrirørlegging, stålkonstruksjoner, alt i metallarbeid og teknisk isolering.

Omsetningen i fjor og i år vil ligge rundt 40 millioner kroner. Daglig leder Knut Fjermedal har 13 egne ansatte og 20 innleide i full sving med å følge opp ordremassen. For tiden er det mest leveranser til oppdrettsnæringen, prosessindustrien samt bygg og anlegg.
Hovedeier og styreleder Karsten Bjelland har fortløpende puls på den nye bedriften sin. Driften av rørleggerbedriften er overtatt av sønnen.

Nå har 65-åringen fullt fokus industribygging. Verkstedhallen deres på Husøy skal påbygges. Kai-bygging er også aktuelt. Planen er å kunne ta imot 50-60 meter lange båter som trenger reparasjoner av ymse slag når de først befinner seg i eller ved den raskt voksende fiskeri- og trafikkhavnen.–Vi forventer at servicebehovet vil øke etter hvert som havnen bygges ut, sier Bjelland.
Knut Fjermedal legger til at bedriftsmiksen på Husøy er slik at mange kjøper tjenester av hverandre, noe som bidrar til en grei ordrebase.

De mener begge to at flyttingen til Husøy har vært strategisk viktig og har stor tro på framtiden her, ikke minst fordi de står i spissen for entusiastiske medarbeidere med lang og solid erfaring fra ledende selskaper i bransjen.
–Vi er fokusert på alltid å levere dokumentert kvalitet til avtalt pris innenfor tidsrammen som er fastsatt. Vi innehar en rekke godkjenninger og sertifiseringer, som skaper trygghet for kundene våre, sier Knut Fjermedal.

 

Husøyvegen 27, 4262 Avaldsnes
+47 952 14 810
post@kb-staalindutri.no
kb-staalindustri.no