Alt ligger til rette for ny besøksrekord når den nasjonale messen Anlegg 2020 blir arrangert på Haugaland Travpark på Moksheim helgen 8. – 10. mai. Her blir det stor utstilling, sosialt samvær og spennende konkurranser.

Arrangørene med Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) sine lokallag i Nord Rogaland og Sunnhordland i spissen, informerer på Facebook om at messen vil omfatte anlegg, drift og vedlikehold.
Den forrige anleggsmessen på Raglamyr i Haugesund for tre år siden ble en kjempesuksess. Da samlet messen 115 utstillere og det kom 11.000 besøkende. Nå satser arrangørene både på ny besøks- og utstillerrekord. Under messen blir det blant annet kåring av den fineste veteranlastebilen og anleggsmaskinen.

I tillegg satser de på å kåre Vestlandets fineste lastebil innen anlegg, drift og vedlikehold under tittelen “Vestland Custom”. Arrangørkomiteen består av Trygve Landmark, Torgeir Sandsgård, Geir H. Langaker, Nils Georg Staupe, Kay Ronnie Hansen, Håvard Skjold, Knut Olav Skaar og Paul Olaf Baraas.
For mer informasjon sjekk Facebooksiden Anlegg2020!

Messesjef Paul Olav Baraas tok denne selfien før messen på Raglamyr i 2017. I år blir messen arrangert på Travbanen på Moksheim og arrangørene satser på ny besøksrekord.