Benedicte Olsen
Alder 20 år
Hvor bor du? I Stavanger
Hva gjør du på? Studerer sosialt arbeid
Hvor og hvordan skal du feire jul? Jeg skal feire julaften sammen med familien min hos mine besteforeldre på Hagland, i Haugesund, og så skal jeg i juleselskap til de andre besteforeldrene mine. Jeg skal besøke alle mine kjære slektninger før jeg reiser tilbake til Stavanger og semesterstart i januar.
Hva skal til for at du flytter tilbake til Haugalandet?
Det er en stor sannsynlighet for at jeg flytter tilbake til Haugalandet da jeg er veldig familiekjær og hele familien min bor her.


Emma Sande Berge
Alder: 22 år
Hvor bor du? Bor i Stavern
Hva gjør du på? Jeg jobber på Stavern Blomstermakeri.
Hvor og hvordan skal du feire jul? Jeg jobber til lillejulaften og planen er å «kjøre hjem til jul» med bil over fjellet.
Hva skal til for at du flytter tilbake til Haugalandet? Jeg vet jeg skal tilbake til Haugalandet. Jeg tenkte kanskje ikke så mye på det da jeg var yngre, men etter flere år i Trondheim og Oslo med lang avstand til familien, er det å flytte hjem igjen noe jeg ser frem til. Det som skal til for at jeg flytter hjem er at jeg har jobbmuligheter, at familien fortsatt er bosatt der og at jeg har et hjem jeg trives i. Borte bra, men hjemme best som det sies. Jeg er heldig som har en kjæreste som også vet at han skal flytte hjem igjen til Haugalandet.


Håvard Vågen
Alder: 28 år
Hvor bor du? Jeg bor for tiden i Oslo.
Hva gjør du på? Jeg jobber i et entreprenørfirma som heter VBM Byggfornyelse AS
Hvor og hvordan skal du feire jul? Jeg skal feire jul hjemme hos mine foreldre på Torvastad. Vi skal feire sammen med nær familie.
Hva skal til for at du flytter til Haugalandet? Jeg flytter tilbake til Haugalandet nå til jul. Jeg har fått meg jobb i A. Utvik AS og vil med det flytte nærmere familie og venner.


Gaute Ronæs
Alder: 19 år
Hvor bor du? Bor i Drammen, Buskerud
Hva gjør du på? Jeg tar en master i grunnskolelærer 1-7 trinn
Hvor og hvordan skal du feire jul? Skal feire jul hos mormor og morfar i Aksdal med familien. Resten av juleferien skal jeg tilbringe så mye tid som mulig med kjæreste og venner. Med tanke på dyr og lang reisevei blir det ellers veldig liten tid til dette ellers i året. Kjæresten min bor på Bømlo, så blir helt sikkert noen dager der også
Hva skal til for at du flytter tilbake til Haugalandet? Jeg liker meg på Østlandet, men har tenkt å flytte til Nord-Norge etter studiene pga økonomiske fordeler om jeg jobber der i noen år. Kommer kanskje tilbake til Haugalandet etter noen år med tanke på at jeg har familien min her.


Maria Mellingen Nilsen
Alder: 21 år
Hvor bor du? Bergen
Hva gjør du på? Studerer integrert master i farmasi på Universitetet i Bergen
Hvor og hvordan skal du feire jul? I Haugesund sammen med familien
Hva skal til for at du flytter tilbake til Haugalandet? Gode og spennende jobbmuligheter etter utdannelsen, livssituasjon og familie.


Maren Vespestad
Alder: 19 år
Hvor bor du? I Oslo
Hva gjør du på? Studerer dans på Bårdar Akademiet
Hvor og hvordan skal du feire jul? Hjemme i Haugesund med familien
Hva skal til for at du flytter tilbake til Haugalandet? Flytter nok tilbake til Haugalandet når jeg skal stifte familie.