Fra venstre: Madelen Sætre, Kristina Olsen, Jakob Hov, Anna Amelcenkova, Isabel Meling og Malene Sæbø.

Se godt på denne gjengen her. De driver nemlig Fotogen Ungdomsbedrift og har base på Vardafjell videregående skole i Haugesund.

– Vi går i 2. klasse på Medier og Kommunikasjon og skal i år lære om hvordan det er å starte og drive en bedrift, forteller Isabel Meling som er daglig leder.
Elevene som driver Fotogen UB har ulike roller i bedriften og her gjelder det å samarbeide og finne gode løsninger. Hvilke tjenester tilbyr dere?
– Vi tilbyr rimelige fototjenester og tar bilder for privatpersoner, bedrifter, offentlige kontorer, skoler og arrangementer. Til nå har vi tatt mest babybilder. Vi har også Garnius som kunde, hvor vi tar produktbilder, forteller Isabel Meling. Hva synes dere om å drive business?
– Det er mye hardt arbeid, men også spennende. Vi får vite hvor mye arbeid det ligger i å starte en bedrift, sier Isabel Meling og legger til at du finner Fotogen UB både på Instagram og Facebook. De har også en egen nettside fotogen-ub.no der en kan booke fototjenester!