Sentrum Yoga åpnet dørene 19. august og er et urbant studio i hjertet av Haugesund sentrum.

– I et lokale med industrielt preg, har vi ved valg av farger og innredning fått et studio som gir en følelse av ro og tilstedeværelse i det du trer inn i rommet, sier Trude Meling, som eier studioet sammen med Lindy Svendsen. Selv om yoga er i vinden som aldri før, har de savnet et fullverdig yogatilbud i Haugesund. Over en kaffe på Totalen i vår bestemte de seg for å gjøre noe med det. Planleggingen startet, og i sommer fikk de tak I et egnet lokale i Skåregaten 193.

– Med Sentrum Yoga ønsker vi at yoga skal være tilgjengelig for alle, uansett alder, form og fasong. Vi vet at mange har en travel hverdag og trenger fleksibilitet. Derav falt valget på et drop-in studio. Kundene står fritt til å velge hvilke dager som passer best, og hvor mange klasser de ønsker å delta på i løpet av uka. Så langt vi vet er vi også de som tilbyr flest antall timer yoga per uke i Haugesund, sier Meling og legger til at de har et variert program  som passer både om du er nybegynner eller mer erfaren.

– I tillegg til vanlig yoga vil vi tilby aerial yoga som utføres i hengekøyer. Dette er et relativt nytt tilbud og det er få studio som tilbyr dette på landsbasis på nåværende tidspunkt. Vi tilbyr også kurs og workshops, samt vi får besøk av spennende gjesteinstruktører som underviser i yoga både nasjonalt og internasjonalt, opplyser Meling.

Målet til Sentrum Yoga er å være synlige i bybildet, samt å ha fokus på tilbud til barn.
– Vi var en del av oppvarmingen til Sildastimen, hadde barneyoga i skogen under Den Vangen Festivalen, og skal ha eventyryoga på Kulturnatt 19. oktober, opplyser Meling.