Hva med et sommerbesøk på vakre Bornholm, byferie i spennende Berlin eller nye land og byer som Slovenia med Ljubljana? Hva med å runde av sommeren 2019 på Skagen, Høstfest i Tyrol i september eller med et elvecruise på Donau i oktober? Vi kan også friste med shoppingturer og danseturer i inn og utland, og ikke minst sommerdagsturer. Opplevelsesmulighetene er mange gjennom ReiseExperten, Finnøy Buss & Busstur. 

– Vi har lang erfaring, mye reisekunnskap og et stort nettverk av samarbeidspartnere. Reisene våre kjennetegnes av personlig service, kvalitet i alle ledd og at det meste er inkludert i reisens pris, skryter salgs- og produksjonsansvarlig Heidi Wold Hannevig. Hun er på rundtur til media for å markedsføre vårens, sommerens og høstens fyldige reisetilbud. Selskapet, som er eid av Finnøy Buss AS i Ryfylke, jobber aktivt på begge sider av Boknafjorden gjennom salgskontorer på Karmøy og i Sandnes. 

Skreddersøm
– Det skjer noe med oss mennesker når vi reiser på tur. Vi lader batteriene i en ellers så travel og hektisk hverdag. Vi i ReiseExperten er glade for at vi også i år skal bidra til økt trivsel langs hele Vestlandskysten, sier Hannevig før hun forteller at folk kan velge mellom ReiseExperten egne programturer, bussturer eller reiser med fly og fellesreiser med fast program.
– Dette er interessante og spennende reiser med innhold og tema som vi av erfaring vet vil begeistre, sier hun og understreker at  hos dem kan både den som reiser alene eller de som reiser sammen melde seg på.  ReiseExperten skreddersyr reiser i inn- og utland, tilpasset ønskene til grupper, lag, foreninger, skoler og bedrifter.
– Vi lager spennende venners venneturer, jenteturer, gutteturer og tematurer – for å nevne noe. Vi tilbyr også aktiviteter, cruise og elvecruise, reiser med buss og fly, sier Hannevig og minner om at de setter sammen hver reise med transport, bespisning, overnatting, utflukter og underholdning.
– En velfungerende pakkereise er en stor del av helhetsopplevelsen, påpeker hun ut fra mange års erfaring og et stort antall tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Og så legger hun til:
– En reise som blir arrangert av ReiseExperten skal være en minneverdig opplevelse. De gode minnene lever videre og inspirerer til nye reiser og opplevelser.
Det er vanskelig å være uenig med henne i det. 

VIL HA DEG MED PÅ FERIETUR: ReiseExpertens salgs- og produksjonsansvarlige Heidi Wold Hannevig og Lisa Gusevik. Bak: daglig leder i Finnøy Buss Bjørn A Joakimsen.