Skal kåre Norges beste nettsted!

Odd-Andreas Våge fra Haugesund er håndplukket til å sitte i juryen som skal kåre Norges beste nettsted 2019.
Kåringen finner sted under den prestisjetunge arrangementet «GULLTAGGEN 2019” 
i Oslo.

“GULLTAGGEN” er Norges største kåring av Digital Kommunikasjon. Odd-Andreas Våge er valgt ut til dette vervet grunnet sin årelange erfaring innen digital kommunikasjon. Han startet Haugesunds første internettselskap Contrazt Media i 1998, og ble deretter headhuntet til Oslo. Han har jobbet som webredaktør og web-ansvarlig i selskaper som:
Nextra, Online.no, Telenor Internett, NSB AS, Stenaline AS og Netcom/Telia.
Etter sin tilbakekomst til Haugesund i 2014 har han drevet Internettselskapet Header AS, før han i 2018 ble oppkjøpt av Level Group AS. Han driver i dag selskapet Level Digital. Våge har selv vunnet “GULLTAGGEN” for “Beste nettsider” med nsb.no, “Beste nettbutikk” med netcom.no og “Beste sosialmediestrategi” med telia.no.
– Dette er en stor ære og en fin anerkjennelse av min kompetanse, sier Våge. Han gleder seg til de innledende rundene med utvelg-
elsene.
– Det er alltid gøy å treffe eliten i Norge på disse fagfeltene som vi selv jobber med hver dag fra Haugesund. Det er godt å se at vi har ett flott fagmiljø også her på Haugalandet, og at vi klarer å hevde oss innen faget vårt også nasjonalt, kommenterer en entusiastisk Våge.
“GULLTAGGEN” går av stabelen i Oslo 25. april.