Daglig leder i goTO Berg-Hansen Kjersti Velde og daglig leder Anna M. Olafsdottir i DHR Saga går i bresjen for å utvikle et felles reiselivsmagasin som skal dekke både Haugesundregionen og utenlandsrutene fra Haugesund lufthavn.

goT0 Berg-Hansen jobber for tiden med et fellesmagasin som fokuserer både på regionen vår og utenlandsrutene fra Haugesund lufthavn. Går alt etter planen vil reiselivsmagasinet utgis til alle husstander i distriktet vårt rundt 10. mai.

Utgivelsesdagen er ikke tilfeldig valgt. Dette er nemlig dagen der driften ved Haugesund lufthavn blir overtatt av regionale krefter.
– Vi synes at det passer godt å lage en «spesialutgave» av «Ut i Verden»-magasinet i forbindelse med at flyplassen nå overtas av Lufthavndrift AS. Gjennom dette vil vi få ut mer informasjon om hva som planlegges fremover fra det nye selskapet og fokus på alt det nye som skal skje på flyplassen, sier Kjersti Velde, daglig leder i goTO Berg-Hansen som sammen med samarbeidspartnere i DHR Saga jobber for å realisere magasinet.
– Nå håper vi at reiselivsaktører og andre  næringsdrivende bidrar med annonser og spennende stoff til magasinet. Det er vi helt avhengig av for at magasinet skal bli en realitet, sier hun.

Magasin om inn- og utland
Mange kjenner nok Ut i Verden-magasinet som goTO Berg-Hansen har gitt ut tidligere. Nytt i dette magasinet er at det i tillegg til å skrive om alle utenlandsdestinasjonene du kan nå fra Haugesund lufthavn, også vil ha en stor redaksjonell del fra Haugesundregionen. Her blir fokuset på lokale produkter, severdigheter, pakketilbud og rundturer som vil være tilpasset turister som kommer med utenlandsflyene, cruiseturister og besøkende ellers. Og selvsagt blir det også mye stoff som vil være interessant for folk som liker kortreiste opplevelser og vil være turist i egen region.
– Vi i goTO Berg-Hansen har som mål å starte salg av dette fremover og vil snart lansere egne nettsider der vi selger inn egne «turistprodukter» og gir en god oversikt hva slags attraksjoner som finnes i regionen vår. Målet er å få opp andelen av utenlandske turister til vår region som dessverre har ligget på et lavt nivå over lengre tid. Her må vi nok bygge sten-på-sten, få inn flere samarbeidspartnere og ha som mål å synliggjøre alt det fantastiske vi kan tilby i denne regionen. Alt fra spennende og flotte destinasjoner langt ute i havgapet, nydelige fjordperler og fosser, til høyfjellet – alt innenfor 2,5-3 timers kjøretur. Vi er allerede godt i gang med dette arbeidet og magasinet blir også en fin anledning til å fortelle om dette, sier Kjersti Velde i goTO Berg-Hansen.

 Stor distribusjon
Magasinet  skal etter planen distribueres til alle de 57 000 husstandene på Haugalandet og i Sunnhordland og vil med en så stor distribusjon dekke hele flyplassens naturlige område. En god del magasiner  vil også legges ut på flyplassen, ved hoteller og andre steder der turister ferdes.