KLAR FOR NY BÅTMESSE I DJERVHALLEN: Markedsansvarlig Lars Nervik i Båtbyen Haugesund.

–Vi skal rett og slett gjenta suksessen fra i fjor.  Det krydde av folk i Djerv-hallen, sier Lars Nervik, markedssjef for Båtbyen Haugesund. Den 2. og 3. februar inviterer de fem samarbeidende firmaene til ny båtmesse samme sted.

Tekst og foto: Terje Emil Johannessen

– Vi er inne i en god markedstrend. Fjorårets fantastiske sommervær her på Vestlandet fikk interessen for båt  til å eksplodere. I og med at vi har bestilt samme flotte sommervær også i år, er forberedelsene til ny båtsesong godt i gang hos samtlige av oss, sier Nervik med et glimt i øyet. Hvorvidt de fem samarbeidspartnerne har inngått noen spesiell avtale med Meteorologisk Institutt ved inngangen av årets vår og sommer, får vi ikke ut av ham, men ikke desto mindre synes de å ha en bastant tro på at også været skal gjenta seg. 

Et familiearrangement
Lars Nervik understreker at båtmessen i Djerv-hallen først og fremst er et familiearrangement. Her presenteres båter og båtutstyr for liten  og for stor.
–Fra joller og oppover til båter på 26 fot. Jeg tror samtlige firma har med seg årets nye modeller, båter som ikke er vist tidligere og som inneholder mange nyheter for spesielt interesserte.  Folk kan få prøvesitte, spørre ut fagfolkene – og ikke minst treffe mange andre båtinteresserte haugalendinger. Djerv 1919 rigger seg også til med kafé, slik at det er mulig å få seg en kopp kaffe og en kakebit, forklarer han.
–Jeg går ut fra at dere i anledning messen også stiller opp med noen gode tilbud?
–Selvsagt. Alle forhandlerne kommer til å operere med gunstige priser de to messedagene. 

Djervhallen perfekt
Lars Nervik er kjempefornøyd med Djervhallen som messearena. Med et slik innenørs messe spille det ingen rolle om det er tidlig februar og midtvinters. Hallen er godt oppvarmet. Utstillerne har godt med plass og publikumskapasiteten er god.
-Vi håper inderlig at årets båtmesse i Djerv-hallen er starten på en flott båtsesong her på Vestlandet. Vi i Båtbyen Haugesund er klare til å følge opp alle som vil ut på sjøen i eget fartøy, enten de ønsker oppgraderinger eller noe nytt, sier han og lister opp følgende firma som samarbeider i Båtbyen: Wave Båtsenter AS, Apollo Båt AS,  Marina AS, Rogaland Marine AS og Haugaland Båtsenter AS.