Vestsiden av Oasen Storsenter har vært en byggeplass i halvannet år. Det har vært mye styr for senterleder Dag Einar Solberg – og det siste halve året også for nytilsatt markedskoordinator Margareth Kristiansen.  

Mye skulle på plass.  Såm gikk de rett inn i juletravelheten. Samtidig er det hektiske måneder som ligger foran dem. Vi kunne ikke komme på noen andre som bedre fortjente utmerkelsen ”Månedens bedrift” i desember.
– Egentlig har det gått bra, sier Dag Einar Solberg. Byggearbeidene ført til at store parkeringsarealer inngikk i byggeplassen.
– Det er bare å skryte av kundene våre. De har vært tålmodige og tilpasset seg situasjonen. Vi har knapt mottatt en klage, sier senterlederen. For Margareth Kristiansens vedkommende var det ikke bare snakk om å begynne i en ny jobb i august. Det ble en bratt læringskurve i ekstraordinære omgivelser. Men hun smiler og er fornøyd. Det har vært innholdsrikt og gøy.
Da vi spør dem om de nå får sjanse til å slappe av, svarer Solberg kontant:
– To hverdager i romjula. Det er alt.
Allerede den 2. januar skal de ha nyåpninger på senteret. Flere følger utover i januar og februar. Fem totalt. I tillegg er det snakk om to interne flyttinger. De har med andre ord nok å henge fingrene i. De bukker og takker for omtanken og tar det som en ekstra inspirasjon til å stå på videre. Vi gratulerer!