Skude Bil og Antirust har over 20 års erfaring med rustbeskyttelse på Haugalandet!
Skude Bil og Antirust har over 20 års erfaring med rustbeskyttelse på  Haugalandet!
Skude Bil og Antirust i Kopervik Næringspark er eneste godkjente Tectylverksted på Haugalandet Vi har kunder fra store deler av Rogaland og Sunnhordland. I tillegg til Tectylbehandling har vi sandblåsing, om det skulle dukke opp rustskader. Tectyl er en moderne antirustbehandling eller understellsbehandling basert på mange års forskning og teknologi.

Vi har laboratorier i både USA og Nederland. Norge og resten av Skandinavia er viktig for fremdrift og utvikling av produkter. Bare for det europeiske markedet produseres det 150 ulike Tectyl produkter. For deg som kunde er det betryggende å vite at denne forskningen er langt i forkant av at du får produktet på nettopp din bil, og ikke minst at de utvikler seg. Om du Tectyl-behandlet din bil for tre år siden kan produktene ha blitt justert og forbedret siden sist.

Saltforbruket spratt til værs under fjorårets vinter. Det ble saltet 40 prosent mer enn foregående vinter. På 15 år er saltforbruket mer enn doblet.