Leder- og HR Dagen 2018 traff publikum. Linda Eide (bildet) fikk høyest score NRK-profilen snakket om «Meirfiksjon- et kåseri om å fortelle det du vil formidle» og det til karakteren 5.3 av 6 mulige.

– Direktør i Statens Arbeidstilsyn, Pål Molander, fulgte hakk i hæl med 5.2. Nær halvparten av deltakerne har respondert på evalueringsskjemaet og de gir sterke 5.0 i karakter når de svarer på om forventingene ble innfridd. Den samme score gir de for totalintrykk av konferansen. Også Scandic Maritim får rosende ord for sin håndtering av de rundt 140 deltakerne. Hele 98.2 prosent av dem sier de vil komme tilbake neste år.
– Veldig fornøyd, sier prosjektleder i Næringsforeningen Ingeline Kaldestad om resultatene. – Kjekt at endringen i konseptet med å legge inn en kursdel traff såpass bra. Aktørene fra Eurojuris får flotte tilbakemeldinger, så dette oppfattes som matnyttig og relevant, sier Kaldestad, som gir samarbeidspartner Level Personal ros for stort engasjement rundt arrangementet.