OPP AV SOFAEN – UT I AKTIVITET: Rannveig Madsen, daglig leder i Ravnafloke, i full, kreativ utfoldelse. Foto: privat

Ravnafloke og Nedstrand Adventure sammen med Radio 102 utfordrer i disse dager alle bedrifter på Haugalandet om å delta i ”Bedriftslekene”.  

–Vi tilbyr en herlig kombinasjon av teambuilding og spennende fysiske aktiviteter, sier daglig leder i Ravnafloke, Rannveig Madsen.  De trenger bedriftslag på mellom fire og åtte personer.  Aktivitetene skal gjennomføres over tid på fire arenaer. I Haugesund er det snakk om å konkurrere i laser-spill i Kasjotten (nabo til Lille Maritim) i vår. I høst skal teamene besøke Lekeland for voksne på Raglamyr og gjennomføre aktiviteter  av ulik vanskelighetsgrad. På forsommeren skal det gjennomføres konkurranser i Klatreparken i Nedstrand hvorpå turen går videre til Rogalands svar på Trolltunga, Himakånå. Underveis er det en ”spørsmålssti” i regi av Radio 102 der hensikten selvsagt er å kapre flest mulig poeng. Aktivitene pågår på ukedager. Det hele skal avrundes med en julelunsj torsdag 22. November. –Dette er et flott opplegg for å bygge team og nettverk samtidig som man får utfordret konkurranseinstinktene sine. Gode samarbeidspartnere kan også utfordres for å bli enda bedre kjent med dem, sier Rannveig Madsen og håper på stor deltakelse. Påmelding må skje innen utløpet av april og aktivitetene starter ganske umiddelbart.