– Vi I Norsk Lek og Park er opptatt av folkehelsen, sier markedssjef Trygve André Tvedt og viser til at mer enn halvparten av befolkningen ønsker å være mer fysisk aktive, men møter hindringer i hverdagen.

Tidsmangel, dyre treningssentre eller rett og slett mangel på relevante tilbud i nærmiljøet gjør det vanskelig å komme i gang. Rundt om i landet er det mange skoler, idrettslag, velforeninger, borettslag og bedrifter som for tiden investerer i lokale aktivitets- og treningsanlegg for utendørs bruk.

Åtte apparater i park
Tvedt framhever at Lek og Park AS i mange år har produsert og levert vedlikeholdsfrie og solide lekeapparater og utemøbler. Også produkter for fysisk aktivitet har lenge vært en del av katalogen.
– Denne del av våre produkter er i de seinere år videreutviklet for å kunne utgjøre komplette apparater for variert utendørs trening, forteller han. Slike treningsanlegg plasseres gjerne i turområder, langs turstier eller i parker, ofte kombinert med lekeplasser og andre nærmiljøanlegg. Selskapets Fitnesspark består av åtte treningsapparater for såkalt Calisthenics. De kan brukes til de aller fleste øvelsene innen egenvekttrening, som for eksempel Chins, Pull-up, Push-up, Bodylift, Dips og Squat. Apparatene er produsert i galvanisert og lakkert stål og er vedlikeholdsfrie.

Leverer full pakke
– Vi bistår alle kunder med planlegging, vi utfører grunnarbeid, monterer apparatene og leverer og monterer underlag, sier Trygve André Tvedt og viser til at selskapet har et tett samarbeid med flere anleggsgartnere og entreprenører i hele storregionen. De er også behjelpelige med å legge opp til rutiner for ettersyn, vedlikehold og kontroller. Og han legger til: – Vi har gode garantiordninger!