De Bergenske har vært stolte sponsorer av FKH og Avaldsnes i mange år. Haugalendingen har alltid vært en viktig gjest hos oss, sier salgs- og markedssjef Erik Ekeberg. Nå har hotellet ansatt Svein Hegland (t.h.) som sin distriktsrepresentant på Haugalandet.

– Distriktene rundt Bergen, med Haugalandet og Sunnhordland, har alltid vært viktige området for oss i De Bergenske hoteller. Folk fra begge regionene har opp gjennom årene alltid vært gode gjester på våre hoteller. Det sier salgs- og markedssjef i De Bergenske, Erik Ekeberg.

Nå ønsker hotellfamilien å styrke seg enda mer på Haugalandet, og har ansatt Svein Hegland som sin distriktsrepresentant. Hegland har et solid kontaktnett i næringslivet i Haugesund-regionen, blant annet etter sine mange år som markeds- og mediesjef i FKH. Han jobber nå som markedssjef i Avaldsnes, men i noe redusert stilling.

De Bergenske har vært godt synlige i vår regionen og i mange år vært stolte sponsorer av både FKH og Avaldsnes.

– For oss er det viktig å være til stede nært og lokalt. Haugalendingen har oppdaget kulturbyen Bergen, og mange besøker Vestlandets hovedstad, enten det gjelder shopping, kultur, jobb eller business. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til våre hoteller, og kan love dem en fantastisk opplevelse, sier Ekeberg.

De Bergenske er en unik hotellfamilie, og disponerer i dag over 650 rom i Bergen sentrum. De består av fem hoteller med hvert sitt eget særpreg: Hotel Bergen Børs, Hotel Zander K, Grand Hotel Terminus, Hotel Villa Terminus og Hotel Augustin. Alle hotellene ligger sentralt midt i sentrum, med gode parkeringsmuligheter og sine spesielle særegenheter.

Det tradisjonsrike hotellet Grand Hotel Terminus, er i dag et av de største i Bergen på kurs, konferanse og selskaper. Hotellet har en utmerket restaurant og Whiskybar med mer en 1000 ulike tapninger på menyen.

Hotel Bergen Børs har en fantastisk bar og Bergens beste restaurant, mens Augustin Hotel har en av Norges beste Vinkjellere i Altona Vinbar.

De Bergenske hotellene er unike, og tilbyr noe som andre hoteller vanligvis ikke har. Alle fem forsterker opplevelsen av at mann befinner seg i Bergen, og har som mål at du som gjest får en unik og trivelig hotellopplevelse gjennom å besøke oss.

– Vi inviterer deg gjerne til Bergen og en flott opplevelse på et av våre hoteller, enten det gjelder showturer, en bergensweekend, julebord, kurs/konferanser, jobbreise eller andre turmuligheter. Ta gjerne kontakt med vår representant på Haugalandet, Svein Hegland, sier Ekeberg.

– Jeg gleder meg til å lose haugalendinger oppover til Bergen for hyggelige opplevelser. Etter mange års solid samarbeid som sponsor i FKH og Avaldsnes, vet jeg at De Bergenske står for kvalitet, og alltid gir sine gjester «noe ekstra», sier Hegland.

Kontakt: Svein Hegland mobil: 950 88 020 eller mail: svein@debergenske.no