Gründer Finn Egil Haraldseide i nystartede Baikingu AS er en av bedriftslederne som skal snakke om internasjonalisering på seminaret «Ten Minutes» i Garasjebryggeriet 1. november

Haraldseide er i startfasen av et spennende internasjonaliseringsprosjekt, der han skal levere teknologiske handelsløsninger til utenlandske butikker.

De andre er:
* Simon Nesse Økland, salgs- og markedssjef i Bremnes Seashore, en av Vestlandets største lakseeksportører.
* Adm.dir. Jorunn Håvardsholm, Helifuel i Sveio, som leverer helikopterfyllesystemer til maritim industri world wide.
* Daglig leder Haldor Sørgård, Acrylicon på Frakkagjerd, som produserer industrigulv bl.a. til offshoreinstallasjoner i Østen.
* Kari Holmefjord Vervik, leder av Innovasjon Norge i Rogaland, som kobler bedrifter til sine internasjonale kontorer, eksportsentre og andre tjenester.

Seminaret går på kveldstid, og er en del av Nyskapingsuka.
Arrangementet er åpent for alle, og er ment for bedrifter som driver eksport, som vurderer internasjonalisering og andre interesserte.
Vi tror vi kan lære av hverandre. Haugalandet er en av landets største eksportregioner, og vi ønsker å bidra til etablering av et nettverk som kan styrke kunnskapen om og forståelsen for internasjonalisering hos bedriftene i regionen, sier HN-direktor Egil Severeide.

Mer om programmet på www.hninfo.no