– Vi heier på slike initativ som dette der gründere samlokaliseres, henter inspirasjon og drar nytte av hverandres kompetanse.

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) holdt åpningstalen og klippet snoret da gründersenteret Leap offisielt åpnet dørene onsdag 5. september på Oasen Storsenter.
Samarbeidspartnere, investorer og andre interesserte deltok på åpningsarrangementet. I 3. etasje på Oasen Storsenter håper Leap med Tor Ivar Våge i spissen på å samle noe av regionens tekniske oppstartsselskaper. Her kan tidligfase-selskaper få gratis lokaler i opptil 6 mnd.
– Synergiene som oppstår når likesinnede samles, er utrolig verdifulle.
Leap har valgt å spisse seg mot tekniske oppstartsselskaper med
internasjonale ambisjoner. Primært selskaper som jobber med SaaS – Software as a Service (programvare levert som en tjeneste). Her vil selskapene få sitte i et kreativt miljø og kunne utnytte alle fasiliteter, opplyser Tor Ivar Våge.