Borregaard, Kongsberg-Gruppen- og nå det børsnoterte storrederiet BW LPG. Martha Kold Bakkevig (bildet) er attraktiv som styrerepresentant.

Styrelederen i Haugesundregionens Næringsforening bekrefter at hun nå formelt er medlem av styret i BW LPG;  en verdensledende eier og operatør av gasskip registrert på Bermuda. I en børsmelding opplyses det at rederiet eier og opererer 53 store gasstankere inkludert to skip under bygging.
BW LPG er en del av BW Group som er engasjert i transport av olje og gass, flytende infrastruktur for gass, miljøteknologi og subsea.
Etter at Martha Kold Bakkevig valgte å gi seg som administrerende direktør i DeepWell i fjor, har hun satset på en karriere som styrerepresentant. Hun er innvalgt i styret i to betydelige, nasjonale selskaper, Borregaard og Kongsberg-Gruppen. Nå blir alle gode ting tre. Martha Kold Bakkevig ble styreleder i Næringsforeningen på generalforsamlingen i fjor.