Noen bygger muskler, mens andre bygger mage. Gjengen på verkstedet og delelageret til Varden Bil har sommerkroppen 2017 klar.  Nå lurer de på om du har sommerbilen klar til ferien?

Trenger du verkstedtime kan de berolige deg med at
Varden Bil har åpent hele sommeren. Det betyr at du også enkelt kan få tak i den rette takboksen til ferieturen eller annet utstyr som trengs.

For dem som lurer på om de skal skaffe seg et nytt vidund-
er i løpet av sommeren – er det greit å vite at bilbutikken til Varden Bil har åpent alle hverdager inkludert lørdager. Kom og ta en titt på vårt store utvalg fra Kia, Renault og Mitsubishi – kanskje du vil prøvekjøre din favoritt?
Varden Bil har et stort utvalg av miljøvennlige biler –
el-bil, hybrid og ladbar hybrid.

Ha en herlig sommer!

 

6 punkt du bør sjekke før langturen i sommer!

Skal du på en lengre biltur i ferien? Her er noen tips fra verkstedet hos Varden Bil til hva du bør sjekke før du reiser.

  1. Skift olje! Ny og fersk motorolje er ikke bare en god smører, den er også en god kjøler og leder bort varmen fra vitale motordeler.
  2. Sjekk batteriet! Trøbbel med batteriet er høyt oppe på statistikken ved behov for hjelp, selv på sommeren. Sjekk batteriets tilstand og ladekapasitet.
  3. God og riktig blandet frostvæske er viktig for at kjølesystemet virker som det skal. I tillegg har den tilsettingsstoffer som smører og er korrosjonshindrende.
  4. Er registerreimen skiftet i henhold til skifteintervallene? Brudd i registerreimen er ofte det som medfører motorhavari i de fleste biler.
  5. Sjekk friskluftfilter/pollenfilter. Dette filteret må skiftes minst en gang i året, avhengig av hvilke kjøreforhold bilen ferdes i. Ved tett pollenfilter vil det bli mindre luftmengde inn i bilkupeen og en får dårligere effekt i friskluftanlegget.
  6. Riktig lufttrykk gir mindre drivstofforbruk. Ved stor last og/eller høye hastigheter må du huske på å øke lufttrykket!

God tur!