Høytidelig snorklipping med to ordførere.

Det var folksomt på Kolnes Golf-park pinseaften, da ikke mindre enn to ordførere foretok den høytidelige åpningen av den nye 6-hulls nærspillbanen på Kolnes Golfpark.

Karmøy-ordfører Jarle Nilsen hadde fordelen av hjemmebane ettersom banen ligger i Karmøy kommune. Men siden golfanlegget på Kolnes er  hjemmebanen til Haugesund Golfklubb, stilte Haugesundordfører Arne-Christian Mohn også opp for å gratulere med dagen og kaste glans over arrangementet.

Eieren av golfparken Øystein Grønhaug ønsket velkommen, og formannen i Haugesund Golfklubb, Per Ørpetveit orienterte situasjonen for klubben etter at Grønhaug kom inn på eiersiden.

Klubben har 20 års jubileum i år, og har fått et løft i medlemstallet. Vi har rundt 250 lokale medlemmer og 750 fjernmedlemmer, fortalte Ørpetveit til Jobb & Næring.

Korthullsbanen gjør det mulig å spille golf hele året ettersom det en av de få banene i Norge som har kunstgress og flomlys.  Grønhaug og Ørpetveit ser for seg at dette vil kunne bety ytterligere vekst i medlemstallet på Kolnes.

Stor stemning under åpningen av nærspillbanen på Kolnes i pinsen. Fra venstre ordfører Arne-Christan Mohn i Haugesund, Øystein og Kirsten T. Grønhaug, og Karmøy-ordfører Jarle Nilsen.

 

Karmøy-ordfører Jarle Nilsen hevdet i motsetning til kollega Mohn i Haugesund han ikke hadde prøvd golf før. En flott gjennomsving gjorde at mange tvilte på det.
Ordfører Arne-Christan Mohn og Jarle Nilsen