Etter at alle de ansatte i DHR Saga overtok aksjemajoriteten i selskapet i månedsskiftet februar/mars i fjor, er byrået nå i god drift.

Daglig leder i DHR Saga,z Eli Strøm Rasmussen og byråleder Linn Marie Knarvik er fornøyd med utviklingen i Byrået.

 

– Vi overtok et selskap som hadde hatt en dårlig utvikling og lå an til et stort underskudd. Men vi hadde tro på selskapet, oss selv og produktene vi har i byrået. Derfor gikk vi inn og overtok aksjemajoriteten i selskapet, sier daglig leder Eli Marie Strøm Rasmussen til Jobb & Næring.

– Vi har tatt mange grep, men alle de
ansatte har brettet opp ermene, og resultatene lot ikke vente på seg.

Nå har vi en god flyt i bedriften og kan vise til et årsresultat for 2016 på over en halv million, noe som vi er meget godt fornøyd med, sier Strøm Rasmussen.

Store trofaste kunder, som goTO, Coop, Oasen, PDS Protek, Haugesundregionens næringsforening, Norsk Lek & Park og Knutsen rederiet har vært avgjørende, og takknemligheten til dem og alle våre andre kunder er stor.

Våre egne magasiner Jobb & Næring/Vi bygger nytt kan også vise til en god økning i annonseinngangen. Vi hadde i 2016 en annonse-økning på over 60% i magasinene Jobb og næring og Vi bygger nytt. Den trenden har fortsatt inn i 2017. Så det viser seg at lesere og annonsører setter pris på  disse magasinene.

Vårt fokus er at våre kunder blir fornøyde, noe som har vår aller største oppmerksomhet, sier Strøm Rasmussen.