Da Scandic Maritim ville ha gode ideer om nye bruksområder for Maritim Hall, tok de kontakt med musikerne i FordRekord for å finne på noe kult.

Hvordan fylle Maritim Hall, og lage tidenes fest i Haugesund? Gjerne i en tid på året hvor byen trenger en livgivende munn-til-munn behandling? – Da vi satte oss ned med Maritim gikk det raskt opp for oss at her er muligheten til å lage noe som er større enn vi noen gang har vært med på. Dette blir vår månelanding, vårt Spektrum. Scandic Maritim har fantastisk dyktige kokker, de har en diger hall med uendelige bruksområder, og vi visste fra før at det jobber festlige og engasjerte folk der som ikke er redde for å prøve noe nytt. Sammen pønsket vi ut en plan om en Streetfood-fest med konsert. En innendørs Gatefest. Nå skal planene settes ut i live og vi gleder oss helt sjukt, sier musikerne i FordRekord.

Gatefest helaften

Publikum får åtte bonger med i konsertbilletten som fritt kan brukes på mat eller drikke. (Eller legges i hatten til gatemusikerne). En bong tilsvarer en liten rett eller et lite glass fra tilhørende geografi. Med 15 mat-land å velge mellom skulle det være mulig for de aller fleste å finne noe de liker. Og er du ekstra sulten er det flere bonger hos ”turistinformasjonen” på gatetorget. Ingen skal mangle noe.

Ny musikk fra FordRekord

Singelen ”Fjern” er inne på topp 10 på Radio102 og bandet gleder seg til å spille både nye og gamle lokale klassikere fra katalogen sin på Gatefest. Billettsalget har vært eventyrlig i oppkjøringen, og de venter utsolgt hus og enorm stemning på Gatefest i Maritim Hall 4. mars.