Triton og Onyx er to av skipene Saga Subsea har hatt oppdrag på i 2016.

Første månedens bedrift i 2017 er en del av den viktige subsea-basen på Killingøy. En grunn til at Saga Subsea blir månedens bedrift i januar er at de satser friskt på å bygge opp aktiviteter med utgangspunkt i en base på Gran Canaria.

Årsaken til dette er at den Spanske ferieøya utenfor Afrika ligger perfekt plassert i forhold til markedet Saga Subsea satser på. Kanariøyene ligger nær kysten av Vest Afrika hvor det foregår stor oljevirksomhet. Behovet for å få utført den typen service Saga Subsea leverer er derfor stort. I tillegg går flere av de største og travleste internasjonale skipsrutene nær Kanariøyene. Turisttrafikken mellom Europa og Gran Canaria betyr at det er svært gode flyforbindelser mellom de fleste land i Europa og Gran Canaria.

Månedens bedrifter 2017

I hver utgave i 2017 kårer Jobb & Næring en bedrift som blir månedens bedrift. En av disse bedriftene skal ved årets slutt kåres til Årets bedrift i Jobb & Næring for 2017.
Hvem som blir årets bedrift offentliggjøres i januarnummeret 2018.Har du forslag til noen som kan bli månedens bedrift? Send ditt forslag sammen med en kort begrunnelse til jn@dhrsaga.no

Månedens bedrifter
Nr 01-2017        SAGA Subsea AS