Jan Erik Sæbø (t.h.) og Leif Bjarne Høines har lang erfaring med oppretting av bygningsskader.

I august 2016 startet KAPH entreprenør as opp egen avdeling i Haugesund. Et halvt år etter har selskapet 6 ansatte, hvorav en lærling. Dessuten har de 4 innleide håndverkere.

– Vi er godt fornøyd med mottakelsen vi har fått i markedet, forteller avdelingsleder Jan Erik Sæbø. Sæbø er byggmester med lang erfaring i prosjektledelse og utbedring av bygningsskader blant annet etter vann- og brannskader. Sammen med prosjektleder og tømrer Leif Bjarne Høines leder Sæbø ?irmaet som har spesialisert seg på oppdrag for forsikringsselskaper, boligbyggelag, eiendomsselskaper, og ellers ulike private og offentlige etater som har behov for service-håndverkere.
– Forsikringsselskaper er de viktigste kundene våre, og det er de vi har ?lest oppdrag for. Men vi har også en god del oppdrag for private huseiere. Markedet er stabilt, men vi merker at etterspørselen påvirkes av været. Den siste tiden har det vært en del bygningsskader både på grunn av vind og væte. Det har også vært en del branner som har ført til at vi har fått nok å henge ?ingrene i, sier Sæbø.
Hovedkontoret til Kaph Entreprenør AS ligger i Stavanger, men selskapet har i tillegg til avdelinger i Haugesund også avdelinger i Oslo, Drammen, Romerike og i Kristiansand.

Søsterskipene LNG Leo og LNG Gemini i opplag på Bøvågen. Bak LNG-tankerne ligger verdens største lekter. (Foto: Frederik Alexander Wik)
Søsterskipene LNG Leo og LNG Gemini i opplag på Bøvågen. Bak LNG-tankerne ligger verdens største lekter. (Foto: Frederik Alexander Wik)