Jostein Magnussen drar til under Haugalandkonferanse.

Jærbuen Jostein Magnussen fra Netlife Research, er lei av næringslivets langdryge prosesser. Under Haugalandskonferansen 10. mars leverer han klar tale.

Jostein er en av Norges beste foredragsholdere på fagfeltet brukeropplevelse og digitale kanaler. Han er utdannet psykolog, og bruker sin bakgrunn i arbeidet med kommunikasjon og markedsføring. Som en av gründerne i Netlife Research, har han jobbet med nett i 15 år, og er lidenskapelig opptatt av at ikke næringslivet «planlegger seg i hjel» med møteserier og tunge plandokumenter som nesten er gått ut på dato når de skal implementeres.
– Det digitale endrer alle bransjer, og det skjer fort. Da må vi ikke bruke all energien på planlegging, men komme i gang med faktiske endringer, sier Magnussen i en kommentar til hninfo. Netlife Research har vunnet en rekke priser for sine arbeider, og Magnussen har blitt kåret til beste foredragsholder under den prestisjetunge konferansen «8 minutes of digital marketing » flere ganger. Programansvarlig i HN, Bernt Jæger gleder seg til å høre Magnussen under Haugalandskonferansen.
– Jeg tipper publikum kommer til å elske hans direkte og inspirerende stil, sier Bernt Jæger til Jobb & Næring.