Jakob Hatteland og Øyvind Staveland kan du oppleve sammen på scenen under Haugalandskonferansen i mars.

Mr. Vamp og Hatteland. To av regionens sterkeste merkevarer forteller sine historier på Haugalandskonferansen 2017 Jakob Hatteland og Øyvind Staveland stiller begge på scenen under Haugalandskonferansen 10. mars i år.

De er «kunstnere» i hver sin bransje; Jakob Hatteland har etablert et «Silicon Valley» i lille Åmsosen i Vats og tjent milliarder på teknologiutvikling. Øyvind Staveland er arkitekten og frontfiguren i Vamp, et av landets mest populære og etterspurte band, som er i ferd med å avslutte en forrykende 25-års turne.
– Vi er veldig glad for å få disse profilene på plass. De er forbilder og lokalpatrioter, som gir folk arbeid og kultur. De har begge utviklet bedriftene i skiftende og utfordrende tider, og merkevaren står sterkere enn noen gang.
Samtidig er de begge i en fase der de slipper sønnene til. Alt passer fint til hovedtittelen på neste års konferanse: En ny tid, sier HN-direktør Egil Severeide. Han kjenner begge aktørene fra før, og ser fram til samtalen han skal lede i Scandic Maritim Hall fredag den 10. mars.
– Øyvind og jeg hadde en tilsvarende seanse for en tid tilbake, og det var en fin opplevelse. Jakob liker egentlig ikke å stå på en scene, men med god hjelp fra kjekke folk i Vats har vi klart å overtale ham. Jeg tror vi skal få fram gode historier og spennende refleksjoner i sofakroken gjennom denne samtalen, sier Severeide. CNN-stjernen Richard Quest »topper » listen over foredragsholdere på Haugalandskonferansen på ettervinteren.