Programmet for Haugalandskonferansen 2017 er sluppet. På listen over foredragsholdere finner vi CNN profilen Richard Quest, Youtube stjernen Simone Giertz, og ikke minst Thomas Numme som skal synge under festmiddagen samme kveld

Haugalandskonferansen er en av de største næringslivskonferansene i landet med drøyt 600 deltakere fra hele regionen. Årets tema er «En ny tid», og innholdet speiler ulike aspekt ved at verden beveger seg inn i en ny tid med tanke på digitalisering, økonomi og politikk.

CNN DIGITAL EXPANSION

Richard Quest er en av verdens mest anerkjente næringslivsjournalister. Han kommer fra Liverpool, og har sitt daglige virke i CNN i New York. Gjennom programmene Quest Means Business og CNN Business Traveller, har den eksentriske engelskmannen skaffet seg en stor tilhengerskare. Hans kvikke og karismatiske stil parret med en grunnleggende forståelse for økonomiske sammenhenger og samfunnsutvikling har gjort hans programmer til en verdensvare.
– Vi er veldig fornøyd med å ha fått denne kontrakten i havn. Under Haugalandskonferansen kommer Quest til å gi oss sin vinkling på internasjonale hendelser som Brexit, valget i USA og andre aktuelle begivenheter som vil prege verdensbildet de neste årene, sier programansvarlig Bernt Jæger i Næringsforeningen, som også trekker frem Simone Giertz som et scoop for konferansen.

alba-giertz-simone-webmedium-1

Simone Giertz
Den 26 år gamle Youtube-stjernen Simone Giertz, er en oppfinner og robotentusiast, som livnærer seg av å blogge om sine oppfinnelser på Youtube. Giertz er opprinnelig fra Stockholm og har blant annet bakgrunn som sportsjournalist og redaktør for den svenske stats nettside. Giertz er blitt en stor hit på nettet med sine video-blogger, der hun presenterer egne oppfinnelser som skal hjelpe folk til en enklere og bedre hverdag. Ulempen er at disse oppfinnelsene sjelden fungerer som de skal. . Dette har skaffet henne enorm oppmerksomhet, og hennes videoer er sett av flere millioner av mennesker.

numme

Thomas Numme
For uten Richard Quest og Simone Giertz, kan publikum få oppleve Thomas Numme i en relativ ny rolle; denne gang som vokalist sammen med Haugaland Storband under konferansens festmiddag. I tillegg til de nevnte vil også Harald Magnus Andreassen, Katinka Kolsaker og Cecilie Andvik ha foredrag under konferansen som avvikles 10. mars på Scandic Maritim.

Påmelding kan gjøres på nettsiden til Næringsforeningen: www.hninfo.no