Månedens bedrift får JOBBFRUKT fra Solstein, og er blant de nominerte til Årets bedrift. Denne gang ble Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus den utvalgte bedriften.

Etter fem års byggetid er det nye revmatismesykehuset i Haugesund ferdig. Bygget har kostet over 550 millioner kroner. Det er bygget i en periode hvor det lokale arbeidsmarkedet har vært vanskelig, og mange arbeidstakere har følt usikkerhet for jobbene sine.

Årsaken til at anleggsperioden har strukket seg over så mange år er at sykehuset har vært i full drift hele veien. Det har vært ”business as usual” hele veien. Prosjektet som de driftige sanitetskvinnene i Haugesund har stått bak er det største landbaserte byggeprosjektet på Haugalandet på mange år. Det har tilført bygge- og anleggsbransjen sårt tiltrengte oppdrag i tøffe tider.
Når bygget nå står klart er det mye mer enn et spesialsykehus. I to av etasjene holder Haugesunds nyeste sykehjem til. På toppen av bygget ”Restaurant Utsikten” hvor folk kan ta seg et måltid på byens tak. Det er ikke noe krav at man er pasient for at man skal kunne besøke restauranten.
Jobb & Næring kårer Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus til månedens bedrift i desember.

Månedens bedrifter 2016
Blant bedriftene som kåres til månedens bedrift i løpet av året, velges en ut som årets bedrift i 2016. Hvilken det blir offentliggjøres i J&N i januar 2017. Har du forslag til bedrifter som utmerker seg positivt, og derfor bør bli månedens bedrift? Send ditt forslaget sammen med en kort begrunnelse til: jn@dhrsaga.no

Månedens bedrift hittil i år:
Nr. 01-2016: Karmsund Havnevesen Nr. 02-2016: Skudenes & Aakra Sparebank
Nr. 03-2016: Veidekke
Nr. 04-2016: Åkra Elektriske
Nr. 05-2016: Haugesund Turistforening Nr. 06-2016: Rico Gruppen
Nr. 07-2016: Park og Friluftseksjonen, Haugesund kommune. Nr. 08-2016: Aibel Haugesund
Nr. 09-2016: Oasen Storsenter
Nr. 10-2016: Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus