Nina Holgersen Grevstad, markedsansvarlig bredbånd i Haugaland Kraft og Jan Håland i Haugaland Kraft. (Arkivfoto)

For syvende år på rad viser EPSI- undersøkelsen at Altibox-leverandør Haugaland Kraft har de aller mest fornøyde kundene i bredbåndsbransjen.

– Å trone øverst syv år på rad i kundetilfredshetsmålinger er ytterst sjelden kost i både norsk og nordisk sammenheng. Det er en råsterk prestasjon av Altibox-partnerskapet, sier daglig leder i EPSI Rating Norge, Fredrik Høst i en pressemelding. Altibox har den høyeste poengsummen innen bredbånd. Der kommer Telenor og «andre bredbåndsleverandører» på plassene bak. Gjennomsnittlig poengscore på kundetilfredshet for bredbåndsaktørene er 64,4, mens Altibox får 71,4.
– Det er kundene våre vi jobber for hver eneste dag, så vi er utrolig ydmyke og takknemlige over å få denne tillitserklæringen fra dem, sier direktør for fiber, Jan Håland i Haugaland Kraft, sammen med Nina Holgersen Grevstad, markedsansvarlig bredbånd i Haugaland Kraft.