Senterleder Dag Einar Solberg ser fram til å ønske besøkende nr. 2 millioner velkommen til Oasen Storsenter før jul.

Oasen Storsenter er valgt til månedens bedrift i Jobb & Næring for november 2016. Bakgrunnen er at senteret styrer mot en sterk vekst i inneværende år.

Så langt har vi hatt en økning i omsetningen på 16,75 % i år sammenlignet med samme periode i 2015, forteller senterleder Einar Solberg på Oasen til Jobb & Næring.
Senterlederen vedgår at mye av veksten skyldes at Vinmonopolet åpnet butikk på senteret.
– Men selv om vi holder polet utenom er veksten likevel på rundt 6%. Vi har en omsetning hittil i år som er over 90 millioner høyere enn på samme tid i fjor, og vi ligger an til en økning i antall kundebesøk fra 1,9 til 2 millioner på helårsbasis, sier Solberg, som også registrerer stor interesse for butikklokaler.
– Spesielt gjelder dette større lokaler. Her har vi flere som ønsker seg inn, men som vi dessverre ikke har plass til. Når det gjelder butikklokaler er vi for tiden fullt utleid. Derfor ser vi fram til å komme i gang med byggeprosjektet vårt i løpet av ettervinteren. Vi har som målsetting at nybygget skal stå klart til julehandelen i 2018, sier Solberg.

Månedens bedrifter 2016
Blant bedriftene som kåres til månedens bedrift i løpet av året, velges en ut som årets bedrift i 2016. Hvilken det blir offentliggjøres i J&N i januar 2017. Har du forslag til bedrifter som utmerker seg positivt, og derfor bør bli månedens bedrift? Send ditt forslaget sammen med en kort begrunnelse til: jn@dhrsaga.no

Månedens bedrift hittil i år:
Nr. 01-2016: Karmsund Havnevesen
Nr. 02-2016: Skudenes & Aakra Sparebank
Nr. 03-2016: Veidekke
Nr. 04-2016: Åkra Elektriske
Nr. 05-2016: Haugesund Turistforening
Nr. 06-2016: Rico Gruppen
Nr. 07-2016: Park og Friluftseksjonen, Haugesund kommune.
Nr. 08-2016: Aibel Haugesund
Nr. 09-2016: Oasen Storsenter