Etter at de ansatte i DHR Saga overtok aksjemajoriteten i selskapet tidligere i år har de klart å snu et stort minusresultat til pluss.

Etter at alle de ansatte i DHR Saga overtok aksjemajoriteten i selskapet i månedsskiftet februar/mars i år, er den negative trenden nå snudd i DHR Saga as.

– Vi overtok et selskap som hadde hatt en dårlig utvikling og lå an til et stort underskudd. Men vi hadde tro på selskapet, oss selv og produktene vi har i byrået, derfor gikk vi inn og kjøpte ut Prinfo Communication Group, sier daglig leder Eli Marie Strøm Rasmussen til Jobb og næring.
– Vi måtte ta mange grep for å snu trenden, men alle de ansatte har brettet opp ermene og resultatene kom heldigvis raskt.
Nå har vi en veldig god stemning i bedriften og kan vise til et plussresultat etter september på nesten kr. 300.000, noe som vi er meget godt fornøyd med, sier Strøm Rasmussen. Det at vi har noen store trofaste kunder, som goTO, Coop, Oasen og Knutsen rederiet har vært avgjørende og takknemligheten til dem og alle våre andre kunder er stor. Våre egne magasiner Jobb og næring/Vi bygger nytt kan også vise til en god økning i annonseinngangen.
Nå håper vi på at markedet på Haugalandet stabiliserer seg og at våre kunder blir fornøyde, noe som har vår aller største oppmerksomhet i tiden som kommer, sier Strøm Rasmussen.

Daglig leder i DHR Saga Eli Strøm Rasmussen (t.v.) og byråleder Linn Marie Knarvik er godt fornøyd med utviklingen i Byrået.
Daglig leder i DHR Saga Eli Strøm Rasmussen (t.v.) og byråleder Linn Marie Knarvik
er godt fornøyd med utviklingen i Byrået.