Fra åpningen av Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus

Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus (HSR) holder på å finne seg til rette i nye lokaler. Enkelte enheter flyttet inn allerede ved årsskiftet 2015/2016, mens andre har innflytting denne høsten. I tillegg leies mye areal ut til Haugesund kommunes nye Sentrum behandlingssenter og datterselskapet Rehabilitering Vest.

9. november inviterte Haugesund Sanitetsforening Revmatismesykehus til åpen dag for publikum. Denne dagen fikk folk informasjon om helsetjenestene som tilbys ved poliklinikkene, sengeposten og i datterselskapet Rehabilitering Vest. Folk fikk også besøke restauranten med det passende navnet “Utsikten” i 7. etasje.
I auditoriet ble det vist film som tok publikum med tilbake til midten av 50-tallet da revmatismesykehuset ble bygget med midler samlet inn av sanitetskvinnene i byen. Folk fikk også anledning til å få informasjon om sykehusets spesialfelt som er revmatisme, hudlidelser og rehabilitering og se de topp moderne treningsfasilitetene, terapibassenget og undervisningsrommet. Foajeen var også åpen for samarbeidspartnere og frivillige organisasjoner som er viktige for sykehusets målgrupper.