– Kunder som velger oss skal vite at de er sikret fagmessig utført arbeid av høy kvalitet. Gjennom tre tiår har Byggmester Gunleiv Larsen AS utført store og små prosjekter til kundenes tilfredshet. Vi leverer avtalt kvalitet til avtalt pris til avtalt tid. Fornøyde kunder er det vi har levd av siden firmaet ble grunnlagt av Gunleiv Larsen i 1987.

– Det er daglig leder Magnus Mikkelsen som sier dette til Jobb & Næring. Ved inngangen til jubileumsåret står bedriften sterkere enn noen gang. Med 16 ansatte inklusiv lærlinger holder Byggmester Gunleiv Larsen AS til i nye og moderne lokaler i Kopervik Næringspark på Bygnes.
– Vi utfører alle typer byggeprosjekter fra prosjektering og oppføring av alt fra eneboliger til større næringsbygg. Vår innholdsrike referanseliste omfatter en lang rekke prosjekter vi har gjennomført rundt om på Haugalandet. Blant de av våre prosjektene som har fått spesiell oppmerksomhet, er renovering og påbygg av sjøhusene til Knutsen OAS Shipping ved Karmsundet, og totalrenoveringen av det verneverdige Sjøfartsbygget ved Smedasundet i Haugesund. Det er også vi som har renovert Høvleriet på indre kai.
– Byggmester Gunleiv Larsen AS er godkjent opplæringsbedrift som tar vår del av ansvaret for rekrutteringen til byggfagene. Allsidigheten i oppdragsmengden vår, og staben av dyktige fagfolk, gjør at vi kan tilby våre lærlinger særdeles variert og god opplæring, sier Mikkelsen.

 

Noen av våre referansebygg:

Knutsen OAS Shipping (Sjøhus)
Knutsen OAS Shipping (Sjøhus)
aja5
Sjøfartsbygget
aja6
Høvleriet Haugesund
aja7
Enebolig Stokkastrand