Reisekonsulent Mette Larsen i goTO

goTO-flyet til London hver mandag og fredag er ikke bare for fritidsreisende som vil ta helga i London. Nå introduserer også goTO et fastpristilbud spesielt tilpasset folk som skal til den britiske hovedstaden på forretningsreise. Reis til London for kr. 990,- håper goTO er et tilbud som skal få forretningsreisende til å benytte direkte fly fra Helganes.

– Med avgang fra Haugesund 20.45 på fredager og 20.05 på mandager overnatter man i London, og er klar for møter fra morgenen av, forteller reisekonsulent Mette Larsen i goTO til Jobb & Næring.
– Tilbudet er også tilpasset forretningsreisende ved at billetten er fleksibel slik at den kan endres uten ekstra kostnad inntil seks timer før avgang. Prisen på kr. 990,- gjelder en vei. Skulle man ha behov for mer enn håndbagasje kan man ta med ett kolli på inntil 20 kg for kr. 340,- tur retur, sier Mette Larsen.
Tilbudene til bedrifter er en del av goTO sitt ”Un-weekend-opplegg”.
Når folk reiser til London, legger de aller fleste turen til en langweekend, ofte torsdag til søndag eller fredag til mandag. Konsept «UN weekend» tar sikte på å få større trafikk og flere passasjerer til å reise til London på hverdager. «Undo weekend – unngå helg» – reis heller til London fra mandag til fredag. Da er pakkeprisen ofte mye lavere og du får oppleve de samme attraksjonene som i en weekend. London er like mye London på hverdager som i helgene.
– Med å lage pakketurer og fokusere på «UN weekend», håper goTO å vri tankesettet til haugalendingen, og få flere til å tenke et London-besøk fra mandag til fredag.
– Det er viktig for oss å få trafikk også i midtuken dersom vi skal kunne opprettholde grunnlaget for flyruten vår til London, sier Odd Erik Salvesen til Jobb & Næring.