Tematurer direkte fra Haugesund Lufthavn Karmøy ser ut til å friste haugalendingene, sier ansvarlig for temareiser i goTO, Svanhild Nordbjørn til Jobb & Næring.

Tematurer med utreise fra Haugesund Lufthavn Karmøy ser ut til å friste haugalendingene. Det er inntrykket man sitter igjen med i goTO etter at de lanserte vinterens temakatalog.

– Det er alltid spennende å se responsen som kommer etter lanseringen av vårt turtilbud. Vi ser at det er turer som allerede har vært arrangert tidligere det har kommet raskest påmeldinger til, noe som er naturlig ettersom de gjerne har blitt anbefalt videre blant familie og venner, forteller ansvarlig for temareiser, Svanhild Nordbjørn til Jobb & Næring.
– Turen til Sierra Nevada i Andalucia er allerede over halvfull, og vandreturene til Gran Canaria, Mallorca og Dolomittene er også av interesse i år ser vi.
Vi opplyser om at de som melder seg inn i Turistforeningen for 2017 får kr 700,- i rabatt på disse turene. Dette gjelder også for dem som allerede er medlemmer, sier Nordbjørn.
En spennende tur er også nyttårsfeiring med hopprenn i Garmisch, hvor Arme Scheie skal være reiseleder. Her er det allerede kommet inn påmeldinger, men vi håper på flere før fristen går ut 1. november.
Nytt i 2016 var to turer til Italia. Svanhild Nordbjørn forteller at turene med Geir Andre Sjursen, hvor han tar deg med til «sitt Italia», er populære.
– Mange kunne tenke seg å være med på en lignende tur til neste år, da gjerne til Piemonte om de var med til Toscana og vice versa.
– Golfturen som vi arrangerer i samarbeid med Sveio Golfpark er nærmest fulltegnet, så her må du være kjapp om du vil prøve å få plass. Yogareisene i samarbeid med Solhuset er det også stor interesse for.
Nytt i årets katalog er turen med Haugesunds tidligere ordfører Petter Steen jr. til London og Sør-England. Det er en reise i engelsk historie og engelsk kultur med besøk på Windsor Castle, det forhistoriske Stonehenge, og byer som Bath og William Shakespeares fødeby Stratford upon Avon. Og selvfølgelig ikke minst fantastiske London.
– Så de som har sett seg ut en tur som frister, bør ta kontakt snarest. Venter man for lenge kan det resultere i at man ikke får plass, sier Svanhild Nordbjørn til Jobb & Næring.