Offshore-krisen, her illustrert ved Solstadskip i opplag på Bøvågen, fører til restruktureringen av offshore-bransjen. Nå vil Rem Offshore med hovedkvarter i Fosnavåg bli en del av Solstad Offshore.

I to samtidige generalforsamlinger i Rem Offshore i Fosnavåg og Solstad Offshore i Skudeneshavn ble Sunnmørsrederiet besluttet fusjonert inn i Solstad. Samtidig ble Rem Offshore formelt besluttet oppløst.

REM-gründer Åge Remøy firte symbolsk flagget utenfor rederilokalene i Fosnavåg, og markerte dermed at Rem var blitt en del av Solstad. Men flåten av forsyningsskip skal fortsatt drives fra Fosnavåg. Driften av de avanserte konstruksjonsskipene rederiet eier skal imidlertid skje fra Solstads kontorer i Skudeneshavn.
Inger-Marie Sperre er fra tidspunktet fusjonen trer i kraft rundt 24. november nytt styremedlem i Solstad Offshore, hvor hun vil ivareta Åge Remøys interesser.