DNB går mot strømmen og åpner dørene for privatkunder på lørdagene. – Kundene vil ha rådgivning, sier banksjef Arne-Helge Vaage.

DNB har prøvd ut konseptet i storbyer, og det fungerer såpass godt at Haugesund står for tur. Fra november utvider banken i Haraldsgata åpningstidene til klokka 17 om ettermiddagen, og holder lørdagsåpent til klokka 15.00. – Og vi som trodde folk nesten hadde glemt hvor banken ligger? – Ja, det kan du si. Men erfaringen fra storbyene viser at det er behov for utvidet åpningstid og lørdagsåpent. Vi opplever at mange savner noen å snakke med når det gjelder sin egen økonomi, ikke minst ungdommer som er førstegangsetablerere. Travle dager gjør det vanskelig å nå banken i arbeidstiden. Nå blir vi mye mer tilgjengelige, sier banksjef Vaage, som gleder seg over å ta imot kundene i nyoppussede lokaler. – Vi har bygget om og fikset opp og har bl.a. fått et helt nytt møtelokale med plass til nærmere 50 gjester. 20.-22. oktober markerer vi denne denne begivenheten med en egen DNB-festival, sier Vaage. Her skjer det mye spennende med program for hele bredden av kunder – alt fra å lære de yngste om sparing til digital veiledning for seniorer. Vi har også et bredt og spennende program for bedriftskundene våre. Dette gjør vi rett og slett for å feire at vi har fått så flotte lokaler og for at vi er så glade i Haugesund, sier en fornøyd banksjef.

img_6872-707x1024