Alf Inge Flokketvedt, Camilla Liknes og Erling Gloppen gleder seg til åpningen av den nye filialen på Oasen Storsenter.

Lørdag 24. september åpner Skudenes & Aakra sitt sjette kontor i Karmøy kommune. Den nye filialen åpner på Oasen Storsenter på Norheim, og blir bankens første kontor på fastlandssiden av Karmøy. Fra før har banken avdelingskontorer i Skudeneshavn, Veavågen, Kopervik og Avaldsnes, i tillegg til hovedkontoret i Åkrehamn.

Banksjef Alf Inge Flokketvedt ser spent fram til åpningen av Oasen-kontoret, som i starten vil ha to medarbeidere.
Avdelingsleder blir Erling Gloppen, som siden 2007 har hatt ansvar for å bygge opp bankens kontor på Avaldsnes. Med seg på laget får han Camilla Liknes.
Banksjefen er stolt over at hans bank er litt som kjerringa mot strømmen. Når andre legger ned avdelinger, åpner Karmøy-banken nye.
– For alle banker betyr automatiseringen nye utfordringer. Mens andre reduserer antallet filialer, har vi valgt å ekspandere. Bankkunder vil både benytte nettbank og andre automatiske tjenester, og det får de hos oss. Men de vil også gjerne få personlige oppfølging i banken.
Derfor er vårt slagord ”selvbetjent når du ønsker det, ansikt til ansikt når du trenger det”. Da vi åpnet kontoret på Avaldsnes for 9 år siden opplevde vi en sterk tilstrømming av nye kunder.
Vi håper det samme kommer til å skje når vi åpner kontoret på Oasen, selv om vi tror veksten kommer mer gradvis på fastlandssiden, sier Flokketvedt.
Skudenes & Aakra Sparebank har i dag rundt 20.000 kunder, og en forvaltningskapital på ca. 8,5 milliarder kroner. Både innskudd og utlån har de siste årene en vekst på opp mot 10 prosent i året.
Bakgrunnen for å etablere kontor på fastlandssiden er at 8600 av Karmøys 42.000 innbyggere bor på fastlandet. I tillegg er dette den delen av kommunen som har størst vekst. Skudenes & Aakra sin markedsandel på fastlandsdelen av Karmøy er ca. 10 %, mens ca. 38 % av hele kommunens befolkning har Skudenes & Aakra Sparebank som sin hovedbankforbindelse.
På Torvestad er for eksempel denne andelen betydelig lavere. Folk fra denne delen av Karmøy benytter i stor grad butikker og andre tjenestetilbud i Haugesund og på fastlandssiden.
Vi håper derfor at folk bosatt på den nordligste delen av øya skal kunne bli våre kunder når de nå får den nye banken på Oasen, sier Flokketvedt.
I år kan også de 55 ansatte feire bankens 140 års jubileum.
– Helt fra starten i 1876 har banken lagt vekt på å være mer enn bare en bank. Skudenes & Aakra Sparebank har vært en samfunnsaktør som han støttet opp om idrett, kunst og kultur. Opp gjennom årene har banken tilført lag og foreninger et betydelig antall millioner. Det skal vi fortsette med, lover banksjef Flokketvedt.

Camila Liknes Kundekonsulent
Camila Liknes
Kundekonsulent

 

Erling Gloppen Avdelingsleder
Erling Gloppen
Avdelingsleder

www.skudeaakra.no
Hovedkontor
Åkravegen 1 – 4270 Åkrehamn
Tlf.03361
post@skudeaakra.no