Det hører til sjeldenhetene at en kommunal instans blir månedens bedrift i Jobb & Næring. Men denne gangen skjer det.

Alle som ferdes i Haugesund har sikkert lagt merke til alle de flotte blomsterarrangementene som smykker byen. Og om man ikke er i sentrum, men kjører Karmsundgata gjennom byen, får man nesten hakaslepp av de fantastiske blomsterarrangementene i de store rundkjøringene.
Som en velfortjent honnør til de som steller med ”byens forskjønnelse” blir derfor Park- og friluftsseksjonen i Haugesund kommune månedens bedrift for september.
Blomsterbyen Haugesund har for lengst gjort seg bemerket også utenfor byens grenser.
Tilbake i 2009 fikk byen en suveren tredjeplass i klassen for mellomstore byer i konkurransen «Det Blomstende Norge 2009».
At etaten sørger for at Haugesund blir en triveligere by, er grunnen til at vi velger å kåre dem til ”månedens bedrift”. Men vi legger også vekt på at blomsterhavet gir en lang rekke ungdommer anledning til å tjene seg en slant i skoleferien. For det er i stor grad ferievikarer som har skapt blomsterprakten.