Styreleder Stig Hatteland sammen med administrerende direktør Aage Ramstad i Mazeppa. (Foto: Hatteland)

Hatteland og Mazeppa har inngått partneravtale om distribusjon og implementering av RamBase Business Platform. Etter 10 års investering i omfattende utvikling av den skybaserte ERP-løsningen RamBase, skaleres nå distribusjon og salg opp gjennom et verdensomspennende partnernettverk.

RamBase Partner Program vil sikre at systemet distribueres gjennom kompetente og erfarne partnere, som sikrer sluttbruker gode kundeopplevelser og kundesuksess med RamBase Business Platform. Hatteland har internasjonal suksess via partnere med det robotstyrte logistikksystemet AutoStore, og planen er nå å gjøre det samme med RamBase, skriver Hatteland i en pressemelding.
– Mazeppa har omfattende kunnskap og erfaring fra en lang rekke leveranser av forretningssystemer. Ved valg av første partner har vi lagt vekt på at partneren må vise stor forståelse for kundens hverdag og forretning, noe Mazeppa legger stor vekt på. Det at Mazeppa velger å samarbeide med oss opplever vi som en bekreftelse på at RamBase er posisjonert i toppsjiktet. Mazeppa har lang og bred erfaring med vellykkede ERP-leveranser, og vi anser oss som heldige som får dem med på laget. Dette er et partnerskap vi har tro på», sier Stig Hatteland, styreleder og medeier i Hatteland.
– Den største utfordringen er dagens informasjonsoverflod. Med RamBase Business Platform kan vi skreddersy kundens løsning for å forenkle deres hverdag og informasjonsflyt, og tilrettelegge for vekst i omsetning og forbedret bunnlinje.
Det vi tilbyr nå er innovativt og fremtidsrettet. Dette er veldig spennende!», sier Aage Ramstad, administrerende direktør i Mazeppa AS.
Mazeppa Norge AS er et norsk IT-selskap etablert i 1998, og eies av de ansatte.

Tre hovedområder
Hatteland har tre hovedforretningsområder som er utviklet gjennom 45 år.
RamBase er et komplett forretningssystem for bedrifter med strenge krav til kvalitet og sporbarhet. Man har kontroll på informasjonsflyten gjennom hele verdikjeden, og den er tilgjengelig i ett system – når du trenger den, uansett hvor du befinner deg. Systemet har funksjonalitet tilpasset produksjon, distribusjon/ logistikk og auksjon.
AutoStore er et egenpatentert lagersystem med roboter som henter varer fra en kubekonstruksjon. Det er det mest plasseffektive automatlagersystemet på markedet.
EMP secure leverer skytjenester og IT-drift med skreddersydde løsninger tilpasset kundens organisasjon. – Noe som lar kunden konsentrer seg om sin kjernevirksomhet og lar Hatteland håndtere IT-driften.
Hatteland ble etablert i 1971. I dag er Hatteland gruppen organisert i 15 ulike selskaper.
Gruppen har 275 medarbeidere ligger an til en omsetning i år på over 600 M NOK.
Hattelands hovedkontor ligger i Nedre Vats i Vindafjord kommune.