Haugesund-selskapet Imenco har sikret seg kontrakt for levering av fuel-systemet til Johan Sverdrup.

– Det er en god og gledelig kontrakt, sier administrerende direktør Geir Egil Østebøvik i Imenco til Hnytt. Systemet, som skal leveres neste sommer, blir et av de mest avanserte selskapet har levert, og kontrakten har en verdi på rundt 10 millioner kroner. Parallelt med Sverdrup, landet Imenco to kontrakter i samme prisklasse i henholdsvis Sør-Korea og Singapore. – Den samlede verdien på 30 millioner kroner gjør at vi sikrer de arbeidsplassene vi har nå. Vi har vært gjennom betydelige reduksjoner, men disse tre kontraktene lager bunnpanna i det vi skal gjøre de neste 12 til 15 månedene, sier Østebøvik til hnytt.no

Geir Egil Østebøvik kan glede seg over tre nye kontrakter til Imenco.
Geir Egil Østebøvik kan glede seg over tre nye kontrakter til Imenco.