– Da vi i vinter testet ut interessen for weekendturer direkte fra Haugesund til London, sa vi til våre kunder at dette var en test. Dersom vintertilbudet slo an, ville vi gjøre alt for å få utvidet London-flyvningene til neste vintersesong.

Det er derfor med stor glede vi tilbyr direktefly fra Haugesund til London/Gatwick hele vintersesongen. Vi har etter lanseringen fått veldig god respons på dette tilbudet Det er en smilende markedssjef Jessica Velde i goTO som forteller dette til Jobb & Næring – London har i 13 år på mange måter vært selve ryggraden i utenlandsnettet vårt fra Haugesund Lufthavn.  Derfor er det tydelig at mange av våre passasjerer har savnet direkteforbindelsen hver uke til denne metropolen.  – De nye rutene skal gå gjennom hele vintersesongen hver mandag og fredag. Vi starter opp 4. november, og flyr hele vintersesongen til 24. mars. Vi har også lykkes med å få et ruteopplegg som vi tror vil passe for enda flere av de reisende.  Den viktigste endringen er at goTO-flyet denne vinteren går til London Gatwick Airport. Gatwick er Londons nest største lufthavn med ruter til over 200 destinasjoner. Bare Heathrow er større. Gatwick har et tett rutenett videre utover i verden.  Fra Gatwick kommer man enkelt til USA, Karibien (bl.a. Cuba), hele Europa, Midt-Østen, Afrika med mer. Viktig for mange nordmenn er at også Norwegians oversjøiske ruter til USA flyr herfra. Det finnes også en egen ”connection-service” på Gatwick som gjør det mye enklere å foreta reiser videre ut i verden.  Likevel regner vi med at goTO-flyet til London først og fremst kommer til å bli benyttet av de som skal til London eller andre steder i England, sier Jessica Velde. Med Gatwick Express tar det bare 25 minutter inn til London sentrum (Victoria Station). goTO-flyet til London vil ha utreise fredag kveld, og retur mandag kveld. Det skal flys av flyselskapet Small Planet, som blant annet flyr for noen av de største turoperatørene i Europa, blant annet TUI. For reisende fra vår region er det mange som ønsker gode forbindelser til Spania. Fra Gatwick er det flere selskapet som flyr til og fra Alicante og Malaga og en rekke andre destinasjoner i Spania

Fly fra Small Planet blir goTO-flyet til London i hele vinter. Haugalendingene setter pris på direktefly til London.

.