Nei dette er IKKE romvesener, men tvert imot rådgivere og næringslivsaktører på besøk på Husøy.

Forleden hadde Haugesundregionen (Jannicke Kvarven) og Haugaland Skole & Arbeidsliv (Ronny Sætre) invitert et førtitalls personer til befaring på den travle trafikkhavna i Karmsundet. Med havnedirektør Tore Gautesen som guide ble gjestene vist rundt i det travle havneområdet, der aktiviteten var høy med jevn trafikk av trailere, båter, trucker og lastebiler. Gautesen informerte om utbyggingen på Husøy, som har vært imponerende stor, og som skal bli enda større i årene som kommer. Investeringsplaner på over 600 millioner kroner fram mot 2022 forteller om en havn i rivende utvikling. En av bedriftene som virkelig tar av på Husøy er fiskeforprodusenten Biomar, som er i ferd med å doble kapasiteten. Her fikk gjestene se hvordan produksjon og lagring foregår, og det var i den anledning de måtte ikle seg hvite habitter, noe som fikk fram latteren hos noen og enhver. Også den nye Karmsund Bulk Terminal ble besøkt, der Torfinn Gaupås kunne fortelle om en god start. Husøy framstår nå som et kraftfullt logistikksenter i regionen, og med ny veg i det fjerne bør alt ligge til rette for en fortsatt flott utvikling.